Lahden Seurakunnat

KAUPUNKI- JA KEVÄTRIPPIKOULUT

18.08.2021 14:08

Lahden seurakuntayhtymä

Joutjärven ja Salpausselän seurakunnat järjestävät kaikille seurakunnille yhteisen kevätrippikoulun, joka pidetään Salpausselän seurakunnan tiloissa. Keski-Lahden ja Launeen seurakunnat puolestaan järjestävät kesän alussa kaikille seurakunnille yhteisen kaupunkirippikoulun, joka pidetään Launeen seurakunnan tiloissa. Rippikouluihin liittyy kokoontumisia keväällä ja mahdollisesti retkipäiviä.
­
Nastolan seurakunnassa kaupunkirippikoulu toteutetaan hiihtolomalla pidettävän rippikoululeirin yhteydessä Luomaniemessä. Päivärippikoulun kesto on päivittäin klo 8.30–20.30.

Ajankohtaista

Lahden seurakuntien kesän 2022 ulkomaan rippileirit on siirretty kotimaahan21/03/2022

Lahden seurakuntien kesän 2022 ulkomaan rippileirit on päätetty siirtää kotimaahan. Päätös tehtiin yhä vaikuttavan koronapandemian ja Ukrainan sodan aiheuttamien epävarmuuksien takia. Meille on kuitenkin tärkeintä huolehtia nuorten, perheiden ja työntekijöiden turvallisuudesta. Seuraamme edelleen koronatilannetta tarkasti myös Suomessa ja toteutamme rippileirin paikallisten viranomaisten ohjeiden mukaan turvallisuudesta huolehtien. Leireille on varattu korvaavat kohteet Suomesta, tiedot löytyvät ko. […]

Esitteen julkaisun jälkeen tulleita muutoksia21/09/2021

Esitteen julkaisun jälkeen on Keski-Lahden rippileirien nro 14 Unkari ja nro 19 Liikuntaripari, konfirmaatiokirkot vaihtuneet Nastolan kirkoksi.

Ripari 2022 -esite on julkaistu!13/09/2021

Uusi ripariesite on julkaistu ja postitettu 13.9. vuonna 2007 syntyneille seurakunnan jäsenille Lahden alueella!

Muistilista